Thuis Nieuws

WAT WEET U OVER VERRICHTING VAN DOCUMENT KOP?

Certificaat
China Ruian Mingyuan Machinery Co.,Ltd certificaten
China Ruian Mingyuan Machinery Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Hun machines presteren goed. Betaalbaar, rendabel, zeer gelukkig om met dit bedrijf te werken, is hun naverkoopdienst ook zeer snel en professioneel

—— Geoffrey

Uitstekend product! Zoals beschreven, is het vervoer ook zeer snel. Dit is een Chinese fabrikant die zich in het maken van machines specialiseren

—— manuel

Hoog - kwaliteitsfabrikanten! Ik heb deze verkoper bijna twee jaar behandeld! Uitstekend product! Na de verkoopdienst is altijd geschikt.

—— Ashley

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
WAT WEET U OVER VERRICHTING VAN DOCUMENT KOP?
Laatste bedrijfsnieuws over WAT WEET U OVER VERRICHTING VAN DOCUMENT KOP?

Sinds de uitvinding van document pakketten, is het wijd bevorderd en gebruikt in Europa, Amerika, Japan, Singapore en andere ontwikkelde landen. Document de producten hebben de kenmerken van mooie verschijning en weerstand op hoge temperatuur. Zij zijn niet-toxisch, smaakloos, chemisch afbreekbaar en pollution-free. Zodra het document vaatwerk de markt ingaat, wordt het snel goedgekeurd door mensen met zijn unieke charme. Document de koppen zijn een product van de milieubescherming era. In de historische tendens van belang voor het milieu, de gezondheid en het leven, document hebben de kopmachines die zich in de productie van groene en milieuvriendelijke document koppen specialiseren more and more aandacht van investeringsondernemers aangetrokken.

 

 

Voordelen van document de ontwikkeling van de kopmachine

(1) die de document koppen door de document kommachine worden geproduceerd behouden volledig de voordelen van document producten, zoals vochtbestendigheid, versheid, temperatuurgevoeligheid, zicht, sterilisatie en antisepsis, enz. De document koppen hebben perfecte prestaties. Vergeleken met beschikbare plastic die koppen, document presteren de materialen in document koppen worden gebruikt beter in termen van verwerkingsprestaties, drukprestaties, en hygiëneprestaties.

(2) wegens de brede bron van document materialen, is het gemakkelijk om massaproduktie te vormen, die bepaalde mechanische eigenschappen heeft. Het kan voor samengestelde verwerking worden gebruikt, en de verscheidenheden zijn ook divers.

(3) de niet reproduceerbare aard van deze document koppen maakt tot document koppen zeer goedkope compard met beschikbare plastic koppen. En de document koppen zijn vrij licht in gewicht, gemakkelijk te vervoeren en gemakkelijk te recycleren, die door more and more fabrikanten worden ingestemd met.

 

Tendens van document de ontwikkeling van de kopmachine

(1) de technologische inhoud van verpakkende machines stijgt dag aan dag.

(2) de document markt van kopmachines wordt meer en meer gemonopoliseerd.

(3) specialisatie in de productie van document kopmechanische gedeelten.

(4) document de beweging van de kopmachine naar multifunctionele en enige hoge snelheidspolarisatie, zoals multifunctionele document kopmachine en het document van de enig-functiehoge snelheid kopmachine.

 

Hoe te om de kwaliteit van document kopmachine te onderscheiden

 

In sommige machines van de papierkop, om de kop te maken wittere toe te schrijven aan slechte pulpkwaliteit kijken, voegen sommige fabrikanten van de papierkop heel wat fluorescente wittende agenten toe. Deze fluorescente substantie kan de cellen veranderen en een potentieel carcinogeen worden die eens het lichaam ingaan. Volgens nationale regelgevingen, wordt het gebruik van fosfoor in voedseldocument niet toegestaan.

 

 

Verrichtingsproces van document kopmachine

1. Nadat het voorbereidingswerk wordt voltooid, zou u het geschreeuwde „beginnen“ moeten wanneer de motor zal zijn begonnen. De motor kan zonder enige reactie zijn begonnen.

2. Neem de verrichting zorgvuldig van de machine waar.

3. Controleer het effect plakkend bij het gebied plakkend.

4. Tijdens normale bedrijfsvoering, als de machine abnormaal wordt gevonden, hef het koplichaam eerste op en wacht op de laatste te beëindigen kop alvorens voor inspectie te sluiten.

5. Wanneer de machine onverwacht lange tijd wordt tegengehouden, zouden de vierde en vijfde stukken van de grote plaat aan controle moeten worden genomen of de gekartelde delen worden geplakt.

6. De document exploitant van de kopmachine aandacht aan de vorm van de kopmond, het koplichaam en de kopbodem op elk ogenblik tijdens normale productie moeten zou besteden.

 

7. Wanneer het personeel zich op de verrichting concentreert en vindt dat er abnormaal geluid is of de bodem van de kop niet goed wordt gevormd, zouden zij de inspectie onmiddellijk moeten tegenhouden om grotere verliezen te verhinderen.

8. De exploitanten zouden ernstig verantwoordelijk in het productieproces moeten zijn, en de koppen testen die zelf met kokend water worden geproduceerd elk uur.

9. De exploitant van de document kopmachine het aantal pakketten moeten zou controleren alvorens het karton te verzegelen.

 

Volg ons om meer informatie over de hoge snelheidsdocument kopmachine te kennen.

Bartijd : 2021-08-27 09:56:43 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Ruian Mingyuan Machinery Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. George

Tel.: +8615157799231

Fax: 86-577-65567062

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

CONTACT

Adres: Van de Straatruian van Feiyun van het Hengheindustrieterrein van de Stadszhejiang de Provincie China

Factory Adres:Van de Straatruian van Feiyun van het Hengheindustrieterrein van de Stadszhejiang de Provincie China