Thuis

Ruian Mingyuan Machinery Co.,Ltd

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5 6 7 8 9
<-Video Images->

Ruian Mingyuan Machinery Co.,Ltd

Ruian Mingyuan Machinery Co., Ltd. werd opgericht in 2009. Het is een bedrijf dat de ontwikkeling, productie, verkoop en service van machines voor verpakkingsapparatuur en complete sets papiercontainers integreert.

 

Om te voldoen aan de exportdiensten van klanten van grondstoffen tot afgewerkte producten, hebben we in 2014 Ruian Mingyuan Paper Products Factory opgericht en in 2022 Wenzhou Mingyuan Import & Export Co., Ltd. We houden ons voornamelijk bezig met de levering van grondstoffen en afgewerkt papier producten, buitenlandse handel import en export bedrijf.

 

Vasthoudend aan het bedrijfsprincipe van "kwaliteit, service en prijs", heeft het bedrijf momenteel meer dan 10 productlijnen, met producten die naar 67 landen worden geëxporteerd.Zeer efficiënte productie van hoogwaardige afgewerkte producten helpt klanten om de concurrentie op de markt te winnen.

 

Verfijn de prestaties van de apparatuur op basis van de behoeften van de klant en zorg voor een completere en tijdigere service na verkoop.Meer professionele en hoogwaardige machines en apparatuur naar klanten brengen.

 

Met het concept van "altruïsme" willen we een "ander" bedrijf bouwen met een "human touch", wat uiteindelijk zal leiden tot de gemeenschappelijke welvaart van onze medewerkers en klanten.

 

 

Bureau van Mingyuan-Machines

 

China Ruian Mingyuan Machinery Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Medewerker van Mingyuan Machinery

 

China Ruian Mingyuan Machinery Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

Fabrieksgebouw van Mingyuan Machinery

 

China Ruian Mingyuan Machinery Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

Workshop van Mingyuan-Machines

 

China Ruian Mingyuan Machinery Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 3China Ruian Mingyuan Machinery Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 4China Ruian Mingyuan Machinery Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 5

 

Machine klaar om te laden

 

China Ruian Mingyuan Machinery Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 6China Ruian Mingyuan Machinery Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 7

 

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : MingYuan

Aantal werknemers : 100~120

Jaarlijkse omzet : 5000000-8000000

Opgericht Jaar : 2009

Export pct : 70% - 80%

Area Covered: 3000M²

Exporting Countries: 80+

geschiedenis van het bedrijf

De Machinesco. van Ruianmingyuan, Ltd dat in jaar 2009 wordt opgericht, is Onze installaties van Ontwerpmachines in meer dan 25 landen en gebieden zoals Algerije, India, Denemarken, Indonesië, Iran, Jordanië, de Saoedi-arabische Oekraïne, de V.S., Vietnam, enz. geweest.

 

Onze fabriek verstrekt vele verschillende typedocument productmachines en Verwante Machines. Ons Hoofdassortiment: Document Kop Machine vormen, Document Plaat Machine vormen, de Plastic Machine van Dekselthermoforming, Document Kommachine, Document de Machine enz. die van het Cakedienblad.

 

Wij verstrekken overal altijd Beste kwaliteitsmachine, de Beste Dienst aan wereldcliënt.

bedrijfsdiensten

Na de Verkoopdienst:

 

1, Vervangstukkenwaarborg één jaar

 

2, sturen technicus voor installatie & opleiding, de kostendekking door koper (rond kaartje, aanpassing, een toelage van USD 100 per dag)

 

3, zullen wij verrichtingscd verstrekken en hand, leveren wij ook de 24 uren online dienst.

 

4, zullen wij de meest professionele suggestie aanbieden om u te helpen uw zaken beginnen en uitbreiden

 

Wij houden altijd in spoorcliënt voor verrichting en onderhoudsmachine zodra de cliënt machine ontvangt.

 

Wij zijn niet alleen Beste de Dienstleverancier van de Machinesfabrikant ook.

Bedrijfteam

MINGYUAN MACHINES CO.,LTDis een professionele fabrikant en exporteur die zich bezighoudt met het ontwerp, de ontwikkeling en productie van Paper Cup Machine, Paper Straw Machine, Paper Hamburger Box Forming Machine, Paper Plate Machine, Plastic dekselmachine, Paper Cake Tray-machine, verschillende soorten containers en volledige verpakking set apparatuur .. Wij zijn gevestigd in "" China Packaging Machinery City "" - Ruian City, met gemakkelijke transporttoegang.Al onze producten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en worden zeer gewaardeerd in verschillende markten over de hele wereld.Met een oppervlakte van meer dan 2000 vierkante meter hebben we nu meer dan 30 werknemers, een jaarlijkse omzet van meer dan USD 1500.000 en exporteren we momenteel 80% van onze productie wereldwijd.Onze goed uitgeruste faciliteiten en uitstekende kwaliteitscontrole in alle stadia van de productie stelt ons in staat om totale klanttevredenheid te garanderen.Bovendien hebben we het CE-certificaat ontvangen. Als resultaat van onze hoogwaardige producten en uitstekende klantenservice hebben we een wereldwijd verkoopnetwerk opgebouwd dat India, de VS, Duitsland, Polen, Roemenië, Jordanië, Dubai, Saoedi-Arabië enz. Bereikt. Als u geïnteresseerd bent in een van onze producten of wilt u een aangepaste bestelling bespreken, neem dan gerust contact met ons op.We kijken ernaar uit om in de nabije toekomst succesvolle zakelijke relaties aan te gaan met nieuwe klanten over de hele wereld.

 

China Ruian Mingyuan Machinery Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

 

CONTACT

Adres: Van de Straatruian van Feiyun van het Hengheindustrieterrein van de Stadszhejiang de Provincie China

Factory Adres:Van de Straatruian van Feiyun van het Hengheindustrieterrein van de Stadszhejiang de Provincie China