Thuis Nieuws

Wat zijn de papieren verpakkingsmaterialen

Certificaat
China Ruian Mingyuan Machinery Co.,Ltd certificaten
China Ruian Mingyuan Machinery Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Hun machines presteren goed. Betaalbaar, rendabel, zeer gelukkig om met dit bedrijf te werken, is hun naverkoopdienst ook zeer snel en professioneel

—— Geoffrey

Uitstekend product! Zoals beschreven, is het vervoer ook zeer snel. Dit is een Chinese fabrikant die zich in het maken van machines specialiseren

—— manuel

Hoog - kwaliteitsfabrikanten! Ik heb deze verkoper bijna twee jaar behandeld! Uitstekend product! Na de verkoopdienst is altijd geschikt.

—— Ashley

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Wat zijn de papieren verpakkingsmaterialen
Laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn de papieren verpakkingsmaterialen

Zowel in de gehele verpakkingsopmaak als in het groeiproces wordt als universeel verpakkingsproduct veelvuldig gebruik gemaakt van papieren verpakkingsmaterialen.Dit is te wijten aan het feit dat papiermaterialen goedkoper zijn, geschikt voor mechanische massaproductie, en een grote vervormbaarheid en ook vouwbaarheid hebben, en ook geschikt zijn voor voortreffelijk afdrukken, evenals de voordelen van recycleerbaarheid, economisch klimaat en milieubescherming.Natuurlijk zijn er ook verschillende soorten papiermaterialen.Vandaag zullen we praten over welke papierproducten worden aangeboden.

 

 

1. Kraftpapier

Kraftpapier is moeilijk en economisch, met uitstekende vouw- en waterbestendigheid.Het is meestal geelbruin, en na een bleekbehandeling is het lichtbruin, gebroken wit of wit.Het wordt voornamelijk gebruikt om boodschappentassen, enveloppen, cementzakken, enzovoort te maken, naast de verpakking van voedselproducten.

 

2. Gedekt papier

Gecoat papier wordt meestal geraffineerd uit hoogwaardige producten zoals hout en katoenvezels, en is verdeeld in twee soorten: enkellaags papier en dubbellaags papier. Het papieroppervlak is wit, zeer glad, sterke hechting, en solide waterbestendigheid.Het is geschikt voor registerafdrukken in meerdere kleuren, met intense tinten en overvloedige gradatiewijzigingen na het afdrukken.Het wordt meestal gebruikt bij de productie van handtassen, visitekaartjes, publicaties en tijdschriftomslagen.

 

3. Whiteboardpapier.

Whiteboardpapier is karton met een witte en eveneens gladde voorzijde en tevens grijze achterzijde.De textuur is hard en dik, het heeft een goede standsterkte, oppervlaktesterkte, vouwweerstand en printflexibiliteit.Het is geschikt voor productverpakkingen, voeringen, enz.

 

4. Wit karton

Wit karton is een meerlagig dubbelzijdig dik wit karton met dubbelzijdige afwerking en ook matte therapie.De textuur is stevig, het is wit en ook glad, en het wordt voornamelijk gebruikt om geschenkdozen, hanglabels en bodembekleding voor blisterverpakkingen te maken.

 

5. Golfpapier

Golfkarton wordt gemaakt door gezichtspapier, voeringpapier, kernpapier en golfpapier te verlijmen.Het heeft de voordelen van zowel behendigheid als sterkte, sterke tonnen en drukbestendigheid, schokbestendigheid, vochtbestendigheid, enzovoort, evenals lage kosten.

 

Het bovenstaande zijn de producten voor het verpakken van papieren producten die over het algemeen worden gebruikt in productverpakkingen.Als u een bedrijf voor papieren bekers, papieren zakken enz. wilt starten, kunnen wij u voorzien van machines voor het maken van papieren bekers van hoge kwaliteit.

Bartijd : 2022-11-30 10:22:12 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Ruian Mingyuan Machinery Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. George

Tel.: +8615157799231

Fax: 86-577-65567062

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

CONTACT

Adres: Van de Straatruian van Feiyun van het Hengheindustrieterrein van de Stadszhejiang de Provincie China

Factory Adres:Van de Straatruian van Feiyun van het Hengheindustrieterrein van de Stadszhejiang de Provincie China