Thuis Nieuws

De Geschiedenis van Document Koppen

Certificaat
China Ruian Mingyuan Machinery Co.,Ltd certificaten
China Ruian Mingyuan Machinery Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Hun machines presteren goed. Betaalbaar, rendabel, zeer gelukkig om met dit bedrijf te werken, is hun naverkoopdienst ook zeer snel en professioneel

—— Geoffrey

Uitstekend product! Zoals beschreven, is het vervoer ook zeer snel. Dit is een Chinese fabrikant die zich in het maken van machines specialiseren

—— manuel

Hoog - kwaliteitsfabrikanten! Ik heb deze verkoper bijna twee jaar behandeld! Uitstekend product! Na de verkoopdienst is altijd geschikt.

—— Ashley

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
De Geschiedenis van Document Koppen
Laatste bedrijfsnieuws over De Geschiedenis van Document Koppen

Wij gebruiken document typisch koppen in ons dagelijks leven, zo zullen wij vandaag die de ontwikkelingsachtergrond die van document koppen introduceren door document kop wordt gemaakt machines maken.

 

De 1st periode: met de hand gemaakte document koppen

De document koppen die eerst uit kwamen waren kegelvormig met de hand evenals gemaakt. Zij zijn samen gelijmd, die eenvoudiger zijn te scheiden en ook te moeten zo spoedig mogelijk worden gebruikt. Later, verschenen de gevouwen document koppen, en ook werden de vouwen ertoe bijgedragen tot de zijwand om de hardheid van de zijwand van de document kop en de veerkracht van de document kop te verbeteren maar het is moeilijker om patronen op deze opgevouwen oppervlakten te drukken, evenals is het effect niet uiterst bevredigend.

 

De 2de duur: vetvrij papierkoppen

In 1932, verscheen de eerste was-met een laag bedekte tweedelige document kop. Zijn vlotte oppervlakte kan met diverse elegante patronen worden gedrukt om het reclameeffect te verbeteren. Het behandelen van document koppen met was, enerzijds, kan directe vraag tussen de drank evenals het document vermijden, evenals kan de kleverigheid van de lijm beschermen en ook de levensduur van de document kop opvoeren. Anderzijds, wordt de dichtheid van de zijwand ook opgevoerd, om ervoor te zorgen dat de sterkte van de document kop wezenlijk wordt verbeterd, daarom verminderend de hoeveelheid document essentieel voor het maken van een sterkere document kop evenals het verminderen van de productieuitgave. Aangezien de vetvrij papierkoppen omhoog het zijn containers voor koude dranken beëindigen, zijn de individuen ook van plan een geschikte container te gebruiken om hete dranken te houden. Nochtans, zullen de hete dranken zeker de waslaag op de interne oppervlakte van de document kop ontdooien en ook zal de lijm zeker scheiden. Derhalve over het algemeen zijn de vetvrij papierkoppen niet aangewezen voor het houden van hete dranken.


De 3de periode: dubbele kop

om de toepassingswaaier van document koppen te verhogen, dubbel-laagdocument werden de koppen voorgesteld aan de markt in 1940. Van deze document kop is niet alleen zeer gemakkelijk te dragen, echter, bovendien kan worden gebruik gemaakt om warme dranken te houden. Later, gebruikte de leverancier latex aan deze koppen om het kartonaroma van het document te behandelen evenals lekvrije ness van de document koppen te verbeteren. Tegelijkertijd, wordt de single-layer was-met een laag bedekte kop die met latex is behandeld algemeen gebruikt in de types van zelfbedieningsverkoop van materiaal om warme koffie te houden.

 

 

De 4de duur: plastic-met een laag bedekte document koppen

Met de ontwikkeling van technologie, begonnen sommige levensmiddelenbedrijven om polyethyleen op karton met een laag te bedekken om de barrière op te heffen en ook de woningen te verzegelen van document verpakking. Van mening zijnd dat het smeltpunt van polyethyleen een hoger is dan was, kan de nieuwe die drankdocument kop door document kopmachines wordt gemaakt met dit product worden behandeld bij voorkeur van worden gebruik gemaakt om hete dranken te houden en het probleem van punt hoogste kwaliteit op te lossen die door van het behandelende product te smelten wordt beïnvloed. Tegelijkertijd, is de polyethyleenverf meer vlot dan de aanvankelijke wasverf, die de blik van de document kop verbetert. Bovendien, is zijn verwerkingstechnologie minder duur en ook sneller dan de benadering van de latexlaag.

 

Zo is bovengenoemd de achtergrond van de ontwikkeling van niet opnieuw te gebruiken document koppen.

 

Bartijd : 2022-10-31 14:49:38 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Ruian Mingyuan Machinery Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. George

Tel.: +8615157799231

Fax: 86-577-65567062

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

CONTACT

Adres: Van de Straatruian van Feiyun van het Hengheindustrieterrein van de Stadszhejiang de Provincie China

Factory Adres:Van de Straatruian van Feiyun van het Hengheindustrieterrein van de Stadszhejiang de Provincie China