Thuis Nieuws

Veelvoorkomende problemen bij het gebruik van papieren bekers

Certificaat
China Ruian Mingyuan Machinery Co.,Ltd certificaten
China Ruian Mingyuan Machinery Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Hun machines presteren goed. Betaalbaar, rendabel, zeer gelukkig om met dit bedrijf te werken, is hun naverkoopdienst ook zeer snel en professioneel

—— Geoffrey

Uitstekend product! Zoals beschreven, is het vervoer ook zeer snel. Dit is een Chinese fabrikant die zich in het maken van machines specialiseren

—— manuel

Hoog - kwaliteitsfabrikanten! Ik heb deze verkoper bijna twee jaar behandeld! Uitstekend product! Na de verkoopdienst is altijd geschikt.

—— Ashley

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Veelvoorkomende problemen bij het gebruik van papieren bekers
Laatste bedrijfsnieuws over Veelvoorkomende problemen bij het gebruik van papieren bekers

In het dagelijks leven gebruiken we voor het gemak en netheid vaak papieren wegwerpbekers.In feite hebben mensen veel problemen met het gebruik van papieren bekers.Vandaag bespreken we enkele veelvoorkomende problemen bij het gebruik van papieren bekers gemaakt doorapparatuur voor het maken van papieren bekers.

 

1. Kan de papieren beker worden opgewarmd in een magnetron?

Af en toe is de vloeistof in de papieren beker koel en willen we deze opwarmen in een magnetron.Maar is de papieren beker ook hittebestendig en kan hij ook in de magnetron worden verwarmd?Als de drank in de magnetron moet worden bereid, moet de vloeistof in de papieren beker zelfs voor 80 tot 90% worden gevuld om lege verbranding van de papieren beker te voorkomen.Afhankelijk van het materiaal van de laag kan de coating van sommige papieren bekers een hoge temperatuur van 95°C weerstaan. Niettemin wordt meestal aanbevolen om alleen de magnetron op te warmen, en ook het temperatuurniveau onder de 70°C is beter.

 

 

2. Is de papieren beker milieuvriendelijk?

Ten eerste hebben papieren bekers een veel beter recyclingbeheer nodig.In veel landen zijn er veel uitgebreidere categorieën voor het recyclen van papieren bekers, zodat klanten de classificatie van de papieren bekers die ze hebben gebruikt duidelijk kunnen onderscheiden.In sommige landen worden papieren bekers en dozen echter vaak gerecycled als papier, maar in werkelijkheid verschilt de behandelingsprocedure van afvalcontainers van die van algemene papierrecycling.Consumenten zijn onduidelijk over het onderscheid, dat maakt recycling onmogelijk.Dit toont ook een punt aan de zijkant.Als er een geweldig recyclingsysteem is, kunnen papieren bekers die zijn gemaakt door machines voor het maken van papieren bekers worden hergebruikt zonder het milieu te schaden.

 

En nu produceren verschillende leveranciers ook papieren bekers gemaakt van PLA als grondstoffen.Aangezien PLA een afbreekbaar product is, kunnen hierdoor ook papieren wegwerpbekers worden afgebroken in de natuurlijke omgeving, waardoor de schade aan de omgeving wordt verminderd.In feite, zolang we maar veel meer belangenbehartiging en voorlichting kunnen geven om mensen meer kennis te laten opdoen over het recyclen van papieren bekers.

 

Tegelijkertijd, als we de ideale categorieën voor papieren containers bij verschillende soorten afvalinzameling kunnen aangeven om het hergebruikproces soepeler te laten verlopen, dan zal de schade aan de atmosfeer door papieren bekers zeker minimaal zijn.

Bartijd : 2022-11-16 13:25:12 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Ruian Mingyuan Machinery Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. George

Tel.: +8615157799231

Fax: 86-577-65567062

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

CONTACT

Adres: Van de Straatruian van Feiyun van het Hengheindustrieterrein van de Stadszhejiang de Provincie China

Factory Adres:Van de Straatruian van Feiyun van het Hengheindustrieterrein van de Stadszhejiang de Provincie China