Thuis Nieuws

7 SOORTEN HITTE - INKRIMPBARE FILMverpakkingsmaterialen

Certificaat
China Ruian Mingyuan Machinery Co.,Ltd certificaten
China Ruian Mingyuan Machinery Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Hun machines presteren goed. Betaalbaar, rendabel, zeer gelukkig om met dit bedrijf te werken, is hun naverkoopdienst ook zeer snel en professioneel

—— Geoffrey

Uitstekend product! Zoals beschreven, is het vervoer ook zeer snel. Dit is een Chinese fabrikant die zich in het maken van machines specialiseren

—— manuel

Hoog - kwaliteitsfabrikanten! Ik heb deze verkoper bijna twee jaar behandeld! Uitstekend product! Na de verkoopdienst is altijd geschikt.

—— Ashley

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
7 SOORTEN HITTE - INKRIMPBARE FILMverpakkingsmaterialen
Laatste bedrijfsnieuws over 7 SOORTEN HITTE - INKRIMPBARE FILMverpakkingsmaterialen

Hitte - inkrimpbare filmverpakkingsmaterialen
Eerst, was de pvc-krimpfolie belangrijkste. Met de ononderbroken ontwikkeling van de marktvraag, pvc-verminderde de krimpfolie geleidelijk aan, en diverse PE, pp, het HUISDIER, PVDC, POF, Portugal, enz. werden de heersende stroming van de markt.

 

1.PVC: De pvc-hitte - inkrimpbare film wordt geproduceerd door vinylchloridemonomeer te polymeriseren in polyvinylchloridehars en dan de polyvinylchloridehars chemisch te wijzigen om de pvc-hitte te veroorzaken - inkrimpbare film door slag het vormen of het kalanderen methode. De pvc-krimpfolie heeft goede transparantie en hoge inkrimping. Voorts zijn de kosten laag, is de treksterkte groot, is de waaier van de temperatuurinkrimping groot, en het vereiste op de hittebron is niet hoog. Nochtans, heeft de pvc-krimpfolie slechte milieubescherming en is moeilijk te recycleren. De giftige gassen worden geproduceerd tijdens verbranding, die niet bevorderlijk voor milieubescherming is. Het is verboden in Europa en Japan. Zijn de milieubeschermingseisen van China niet zeer hoog, en de situatie van de marktverkoop is vrij goed. Pvc is nog het belangrijkste materiaal op het gebied van hitte - inkrimpbare etiketten.

 

2.PVDC: PVDC is een niet-toxisch, geurloos, veilig en betrouwbaar hoog barrièremateriaal. Naast de algemene eigenschappen van plasticiteit, heeft het olieweerstand, corrosieweerstand, ook smaakbehoud, en wat vochtigheid en schimmelweerstand. Het kan voedsel direct contacteren. Het heeft ook uitstekende geschiktheid tot drukken. PVDC wordt hoofdzakelijk gebruikt voor de verpakking van koud vlees. De verpakking van koud en vers vlees wordt bereikt door een vacuüm verpakkende machine te gebruiken. Voordeel halend uit zijn hoge inkrimping en hoge barrièreeigenschappen, heeft het verpakte koude vlees niet alleen een goede verschijning, maar ook houdt lange tijd vers.

 

3.PET: De PET-folie is een internationaal - erkende milieuvriendelijke hitte - inkrimpbaar filmmateriaal. Polyesterhitte - inkrimpbare film is een nieuw type van hitte - inkrimpbaar verpakkingsmateriaal. De hoofdlijnen van het HUISDIER verwarmen - de inkrimpbare film is: goede inkrimping bij lage temperatuur, hoog inkrimpingstarief, snelle inkrimping, vijf vergiften tijdens verbranding en lage koorts. De HUISDIERENhitte - de inkrimpbare film heeft ook hoge transparantie, polijst en uitstekende hitteverzegelbaarheid, geschikt voor hoge snelheids verpakkend materiaal, met goed verpakkingseffect, lage kosten, niet-toxisch en onschadelijk.

 

Toepassing in steenkoolmachines verpakking
Voor grote producten of een groot aantal single-piece producten, kunt u handbediend gebruiken krimpt omslagmachine. Deze methode van verrichting is eenvoudig, snel en economisch. Voor klein materiaal, kunnen de de omslagmachines van de Desktopkrimpfolie worden gebruikt samen om kosten te besparen.

 

Hoe de hitte ter plaatse verpakking werkt krimpt: a) zet de voorgesneden negatieve hittekrimpfolie en de antiroestfilm van de dampfase op de bodemsteun in orde, en hang dan het volledige apparaat op de bodemsteun. B) na het plaatsen van een passend bedrag van deshydratiemiddel, behandel de hogere gasfase de antiroestfilm, het verpakt en de antiroestfilm van de gasfase met een rek beschermende film bevestigt. c) gebruik een draagbare hitte krimpen verpakkende machine om de hittekrimpfolie gelijk te verwarmen om de film te krimpen, en de film zal krimpen en zal de oppervlakte van het apparaat aanhangen. D) Gebruik die riemen vastbinden het apparaat aan de bodemsteun veilig om te bevestigen. e) behandel de hoogste hitte - de inkrimpbare film en maakt het in orde behoorlijk, dan gebruik een draagbare hitte - inkrimpbare verpakkende machine om de hoogste hitte te verzamelen - inkrimpbare film.

 

Indien uitgevoerd in partijen, film zakken kan vooraf volgens de grootte van het materiaal worden gemaakt, dat niet alleen de verpakkingstijd verkort, maar ook drukt de kosten van verpakkingsmaterialen.

Bartijd : 2022-06-06 10:21:32 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Ruian Mingyuan Machinery Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. George

Tel.: +8615157799231

Fax: 86-577-65567062

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

CONTACT

Adres: Van de Straatruian van Feiyun van het Hengheindustrieterrein van de Stadszhejiang de Provincie China

Factory Adres:Van de Straatruian van Feiyun van het Hengheindustrieterrein van de Stadszhejiang de Provincie China